Brakkenkamp

6-9 jaar

Dit kamp is bedoeld voor de jongste kinderen Er zijn 60 plaatsen voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 9 jaar. Kinderen van 6 jaar moeten groep 3 doorlopen hebben om deel te mogen nemen. De kinderen bivakkeren in een kamphuis. Op het terrein, midden in de bossen, kunnen zij prima spelen. De kinderen worden naar leeftijd ingedeeld in groepjes van zes onder leiding van een groepsleider. Met het groepje maar ook de andere kinderen van het kamp doen de kinderen mee aan de activiteiten. Van bosspelen tot zeskampen, van spelen in de speeltuin tot een bezoekje aan het zwembad… het kan niet gek genoeg!

Een thema staat centraal

Tijdens een kampweek op Brakkenkamp staat een spannend thema centraal. Dat betekent dat er soms onverwachte gasten op kunnen duiken, zoals piraten, boselfjes, tovenaars of andere rare snuiters! Tijdens de kampweek ontwikkelt het verhaal zich steeds verder en spelen de kinderen hier ook een actieve rol in. En gelukkig, zoals met de meeste verhalen, loopt het uiteindelijk allemaal weer goed af!

Slapen op de slaapzolder

Op Brakkenkamp slapen de kinderen bij elkaar op een grote slaapzolder. Hiervoor hebben zij een luchtbed, slaapzak en kussen nodig. Maar: geeft u uw kind het liefst niet een te groot luchtbed mee, want met zoveel kinderen is de ruimte beperkt!

Gaat uw kind ook mee op Brakkenkamp?

Schrijf uw kind vanaf 1 februari in voor het Brakkenkamp en geef hem/haar een onvergetelijke zomerkamp-week!