Word vrijwilliger op ZOKA!

Geef honderden kinderen een geweldige zomerkampweek en beleef ook zelf een actieve gratis vakantie. Ben je minimaal 17 jaar oud en zoek je een actieve vakantie waarin je iets goeds doet voor kinderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Schrijf je in als vrijwilliger!

Vrijwilligerswerk op ZOKA: een geweldige ervaring!

Wil jij je één of meerdere weken inzetten om kinderen een fantastische zomerkampweek te geven? Ben jij op zoek naar een actieve gratis vakantie, waarbij je werkt in een enthousiast en sociaal team? Dan zijn wij op zoek naar jou! Meedraaien als vrijwilliger op de Zomerkampen Breda is méér dan vrijwilligerswerk… het is ook voor de vrijwilligers een geweldige ervaring!

Ben je minimaal 17 jaar (of word je dit jaar 17) en heb jij ook zin om mee te helpen in zo’n geweldige kampweek? Schrijf je dan vanaf 1 januari in als vrijwilliger voor de Zomerkampen!

Wat is ZOKA?

Lees alles over de drie zomerkampen die we elke kampweek organiseren en hoe deze kampen werken. lees meer >

Meld je aan!

Ben jij enthousiast om mee te helpen? Zoek je een gratis actieve vakantie waarin je iets voor kinderen doet? Meld je aan!

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over de functies op Zoka, de organisatie van een zomerkamp en de procedure van aanname, lees dan ook eens de informatie in ons vrijwilligersboekje. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens staan op de contactpagina.