Data en informatie

Algemene informatie voor ouders

Deelnemen aan de Zomerkampen is een geweldige belevenis. Niet alleen voor de honderden kinderen die elk jaar weer meedoen, maar ook voor de tientallen vrijwilligers die dit mogelijk maken. Hoe dat precies komt, weet niemand. Het is wervelend, spannend en uitdagend. Eigenlijk moet je er aan hebben meegedaan, dan weet je pas wat ZOKA is.

Data Zomerkampen 2022

  • Week 1: 25 juli 2022 t/m 30 juli 2022
  • Week 2: 1 augustus 2022 t/m 6 augustus 2022
  • Week 3*: 8 augustus 2022 t/m 12 augustus 2022

* Week 3 is voor kinderen die meer structuur en begeleiding nodig hebben, bijvoorbeeld kinderen in het speciaal (basis)onderwijs.

Locatie en kosten

Alle kampweken beginnen op de kamplocatie Sparrenhof in Tilburg (Bredaseweg 530). De kosten voor een kampweek van maandag t/m zaterdag zijn € 120,-.

Het Jongerenkamp vertrekt ook bij kampterrein Sparrenhof. Daarna vertrekken de jongeren naar verschillende boerderijen in de omgeving van Tilburg.

Gratis deelname met Bredapas of Voedselbank-kaart!

Veel kinderen groeien op in gezinnen met weinig geld. Wij willen ook deze kinderen een fantastische vakantie geven. Dat doen we in samenwerking met onze sponsors en de gemeente Breda.

Heeft uw kind een Bredapas of bent u lid van de Voedselbank? Vul dan bij de inschrijving het nummer van de Bredapas of Voedselbank-kaart in. Dan kan uw kind gratis een weekje mee op kamp.

Opening en sluiting

Elke kampweek begint op maandag. We verwachten uw kind tussen 10:00 en 10:45. Om 11:00 doen we dan een gezamenlijke opening van de kampen. Er staat een kopje koffie klaar en de kampleiding staat gereed om alle mogelijke vragen te beantwoorden. U kunt dan ook wat leuke ZOKA-attributen aanschaffen, zoals een t-shirt, trui, petje, tas, drinkbeker enz.

Kampweek 1 en 2 eindigen op de zaterdag met een gezamenlijke afsluiting. Voor week 3 is dat de vrijdag. We verwachten u tussen 10:00 en 10:30 terug op het kampterrein. De afsluiting is om 10:30 uur. We vinden het erg fijn als alle ouders en kinderen nog bij de afsluiting aanwezig zijn. Met een gezellige eindvoorstelling zwaaien we dan de zomerkampen uit.

Deelnemersboekje en deelnemersbijdrage

Als uw kind geplaatst kan worden voor de zomerkampen, ontvangt u per e-mail een bevestiging en een digitaal informatieboekje over de zomerkampen. Hierin vindt u alle informatie over de zomerkampen.

Wij verzoeken u vervolgens om de deelnemersbijdrage binnen 2 weken te betalen door middel van de bijgevoegde factuur. Vermeld altijd de naam van het kind en het inschrijfnummer bij de betaling!!

Let op: deelname is pas definitief als de deelnemersbijdrage bij ons binnen is. Om kosten te besparen, versturen wij geen schriftelijke bevestiging dat de deelnemersbijdrage is ontvangen. Dit kunt u controleren op uw eigen afschriften.

Annuleren

Deelname aan het kamp annuleren kan door de deelnemersadministratie schriftelijk of via de e-mail op de hoogte te brengen. Het postadres van de zomerkampen en het e-mail adres staat bij de contact-gegevens. Bij annulering vóór 15 juni brengen wij 5 euro administratiekosten in rekening. Na 15 juni is dit 50% van de deelnemersbijdrage. Annuleert u later dan de vrijdag voor aanvang van de kampweek of komt uw kind helemaal niet opdagen, dan brengen wij de gehele deelnemersbijdrage in rekening. In geval van ziekte dient er een doktersverklaring overlegd te worden, voordat er tot terugbetaling overgegaan kan worden.

Geschillen

Bij geschillen, danwel zaken waar niet in is voorzien beslist te allen tijden het bestuur van de Stichting Zomerkampen Breda.